Gratis fragt over kr. 499 Leveringstid 3-5 hverdage Kontakt os telefon 30 33 60 32

Bestiksæt

Bestiksæt

Bestiksæt fra Kay Bojesen med bestik til bordet og til servering. Bestiksættene er en del af den prisbelønnede Grand Prix-serie og fåes i sølv, samt poleret og mat stål. Se det store udvalg nedenfor.

Bestiksæt – Kay Bojesens Grand Prix-serie

Grand Prix bestiksæt har den perfekte balance; det er ikke for tungt og ikke for let. Hver bestikdel er formgivet ud fra sin funktion, og alle delene er forbundet af de milde, harmoniske former. Det enkelte men æstetiske udseende gør, at bestikket aldrig stjæler opmærksomheden væk fra maden ved bordet.

Kay Bojesen tænkte konstant forud for sin tid og bød nye tendenser og materialer velkomne. Indtil 1950erne var bestikserier oftest kun tilgængelige i sølv, hvilket var en dyrebar investering. Men efter Anden Verdenskrig så Kay Bojesen den stigende industrialisering som en mulighed for at producere sit Grand Prix bestik i stål. Dette gjorde Kays bestik tilgængeligt fo flere, hvilket var i tråd med hans overbevisning at;

“Godt design er noget, som alle har ret til”
Kay Bojesen

Grand Prix bestikket blev, som et af de første bestikserier i Danmark introduceret i mat stål i 1953.

Siden da er Grand Prix bestikket blevet hædret som Danmarks nationalbestik, der ligger i de danske ambassadeboliger verden over, og prominente arkitekter og anmelderroste restauranter lovpriser Grand Prix bestikket for dets enkelthed og funktion. Grand Prix bestikket har endda haft sit eget frimærke.

Bestiksæt i mat og poleret stål

Tilmeld dig Kay Bojesens nyhedsbrev og tag del i gode tilbud, sjove arrangementer og finurlige historier om Kay Bojesens liv og hidtil usete design.