GAVER TIL ENHVER ANLEDNING

Gå på opdagelse blandt alverdens Kay Bojesen produkter og find den gave der falder allerbedst i din smag. Her kan du både finde inspiration til bryllupsgaven, studentergaven, julegaven og værtindegaven. 

BRYLLUP

EN GAVE FOR LIVET

Kay Bojesen var en festlig mand og aldrig bleg for en god fest! Den store dag skal selvfølgelig fejres i bedste Kay Bojesen stil. Her har vi samlet nogle gaveideer, der holder og vil følge parret i mange år fremover.

> Få inspiration til bryllupsgaven

STUDENT

TILLYKKE MED HUEN

Studenter tiden er snart over os!
Gå på opdagelse blandt De Kongelige Gardere og find den der passer allerbedst til den kommende student.

> Få inspiration til studentergaven

 FLYT HJEMMEFRA

EN NY BEGYNDELSE

Mangler du gaven housewarmingen eller idéer til ønskelisten eller blot lidt selvforkælelse? Om du ønsker at starte din bestiksamling med Kay Bojesens Grand Prix serie eller kaste dig ud i KAY porcelæns delene, med middags og frokost tallerkner. Hvis du er i tvivl, kan du opstarte samlingen med den lille Kongelige Garder, som kan vogte over dit nye hjem.

> Find den perfekte gave

JUL

GLÆDELIG JUL FRA OS TIL JER

Julen er endnu en gang over os, og det er derfor igen tid til at få pyntet hjemmet, skrevet ønskelisten og få købt gaverne til manden, barnet eller veninden. Her finder du ideer og inspiration fra Kay Bojesen – er du stadig i tvivl, kan du kigge forbi vores butik og se hele sortimentet med egne øjne. God jul fra alle her hos Kay Bojesen!

> Få inspiration til julegaven

NYTÅR

HAPPY NEW YEAR!

Det nye år står for døren – og det skal fejres. Her finder du inspiration til din nytårsfejring. Der er både inspiration til borddækning og værtindegaven at finde.

> Få inspiration til gaven her

GAVEKORT TIL KAY BOJESEN

 

Nogle gange kan det være en svær opgave at købe den helt rigtige gave til en person, som man holder af. Så hvorfor ikke give et gavekort til kaybojesen.dk? Her på siden findes et hav af muligheder – om man vil udvide sin bestiksamling, investere i nyt porcelæn eller have den lille Kongelige Garder til at vogte hjemmet.

Et gavekort til kaybojesen.dk gælder i 5 år, og kan bruges på alt her på hjemmesiden.

Gavekortet skal som minimum have en værdi af 100 kr. Vi tilbyder levering direkte til modtagen på mail eller til din egen mail.

> Køb et Kay Bojesen gavekort her

VIND KAY BOJESENS LAGKAGESÆT

Tilmeld dig Kay Bojesens nyhedsbrev og få gode tilbud, sjove arrangementer og finurlige historier om Kay Bojesens liv og hidtil usete design.