BESTIK

Kay Bojesen vandt førsteprisen for sit bestik ved Verdensudstillingen i Milano i 1951. Derfor navngav han sit bestik Grand Prix. Kay Bojesens Grand Prix bestik er både et mesterligt stykke industrielt design, et enestående udtryk for kunstneriske værdier og et varigt emblem for moderne, nordisk kultur.

I 2011 blev Grand Prix bestikket introduceret i poleret stål og idag er bestikket tilgængeligt i 28 dele mat og poleret stål. Fra de traditionelle middags- og frokost -knive, -gafler og -skeer, over unikke latteskeer,  østersgafler, saltskeer og smørreknive til serveringsbestik og børnebestik.

Viser alle 89 resultater

KAY BOJESENS GRAND PRIX BESTIK

I 1930erne satte Kay Bojesen sig for at skabe den perfekte serie af funktionelt bestik. Han ønskede ikke at skabe et modepræget bestik, som udelukkende var smukt at kige på, men derimod et tidsløst, æstetisk værktøj, som var funktionelt og vedvarende.

Grand Prix bestikket blev introduceret i poleret stål i 2011. I dag er Grand Prix bestikket tilgængeligt i 28 dele mat og poleret stål. De mange forskellige dele gør, at Grand Prix bestikserien har nogle anerledes og finurlige bestikdele.

Eksempelvis de lange latteske, som oprindeligt var tiltænkt romtoddy. Eller den runde marmeladeske, hvis flade hoved gør, at marmeladen let glider ned på brødet.

VIND KAY BOJESENS LAGKAGESÆT

Tilmeld dig Kay Bojesens nyhedsbrev og få gode tilbud, sjove arrangementer og finurlige historier om Kay Bojesens liv og hidtil usete design.